Äntligen!

’Jul med Carola’

Carola bjuder in till den mest optimala julupplevelsen i Sverige just nu i Steninge slottsby med julmarknad, julbord och julkonsert i slottets stora trälada - 25 min från Stockholm. Att Carola kan sjunga och är en av landets störst lysande stjärnor genom fyra decennier och över flera generationer visste vi redan men att hon nu erbjuder julkonsert i vacker slottsmiljö med julbord och även julmarknad för hela familjen är något nytt och helt unikt.

Den ultimata julupplevelsen är här!

Carola själv säger att hon sedan länge haft en dröm om att ge julkonserter i en mer lantlig miljö och att drömmen nu har gått i uppfyllelse. Hon är så glad över att äntligen ha hittat platsen i Steninge slottsby stora trälada så att hon till och med flyttat in i slottsparken.

Här bjuds det på de stora klassiska julsångerna från Carolas 5st hyllade julalbum med bl.a. ’Hej mitt vinterland’, storsuccen ’Himlen i min famn’ från Betlehem och även från det senaste kritikerrosade albumet ’Drömmen om julen’.

Ingen artist i landet är så genuint förknippad med julen som Carola.

Att hon nu tar med oss in i en trälada som påminner oss om själva julafton med hö och halm gör att hon väljer att stanna kvar vid traditionen medan fler erbjuder andra toner i juletid.

’Jul med Carola’ är ett event som är unikt i sitt slag på alla sätt och som bjuder unga & gamla på en julupplevelse de sent skall glömma!

Du kan välja mellan 6 st konserter med möjlighet för matiné på lördagar:

  • Premiär fredag 23 november kl 19.30 Boka här
  • Lördag 24 november kl 15.30 & 19.30 Boka här
  • Fredag 30 november kl 19.30 Boka här
  • Lördag 1 december kl 15.30 & 19.30 Boka här
  • Söndag 2 december kl 15 (Kommer TV-inspelas) Boka här

(med reservation för fler konsertdagar efter premiär: onsdagskväll, torsdagskväll och söndagar matiné och kväll fram till jul)

Det finns fyra olika priskategorier med möjlighet till läktare längst bak och exklusiva ’seats of honour’ allra längst fram. Biljettpriserna är i enlighet med konsertnivån för landets toppartister.
Ingen åldersgräns. Barn t o m 2 år är ok att ta med i knät utan biljett. Barn mellan 3-12 år bokar barnbiljett, med 100 kr rabatt på ordinarie pris.

Konserten bjuder även in publiken till allsång, för dem som vill.

Så du får gärna lyssna in dig på 3 refränger i höst och känna dig trygg på text & melodi när sångerna kommer.

  • En stjärna lyser så klar
  • I denna natt
  • Go Tell it on the mountain

Alla finns insjungna av Carola. Vilken oförglömlig stämning det kommer att bli!

’Klä dig varmt från topp till tå, här blir det julstämning med vantarna på’!

Den genuina gamla träladan måste bevaras i originalutförande och kommer att kunna erbjuda minst 10 plusgrader mellan träspringorna tack vare värmefläktar till sittplatserna. Vi tror detta kommer medföra än mer julstämning!

Du kan även avnjuta Thomas fantastiska julbord på Steninge Bruk. Boka på hemsida:https://www.steningebruk.se/boka-bord, mailadress: info@steningebruk.se eller telefon 08-592 594 60.

Vi ser med stor förväntan och glädje fram emot att se dig och dina gäster i Steninge slottbys trälada på ’Jul med Carola’ redan i år.

Varmt VÄLKOMNA!

BOKA HÄR:

https://www.ticketmaster.se/artist/jul-med-carola-biljetter/1001702

Om ni som företag är intresserad av att göra en större bokning så är ni välkomna att skicka in er bokningsförfrågan till foretag@ticketmaster.se

Hemsida: carola.com

Instagram: carolaofficiell

Facebook: Carola (Official)