Jul med Carola 2019

Succé för Carolas julkonserter i Steninge slottslada med stor ensemble & gospelkör

Efter 35 års turnerande bjuder Carola hem publiken till den stora slottsladan i Steninge slottsby, ett stenkast från där hon numera bor. Här framför hon sina julklassiker och personliga favoriter i en julkonsert som hon själv regisserat, med musiker, barn och gospelkör till en stämningsfull julupplevelse med brett musikaliskt register för hela familjen, 25 min från Stockholm.

’Över förväntan! En perfekt start på julen.’ Bosse, Örebro

’Man får sången och så mycket mer!’ Maud, Karlskoga

’Hon är helt fantastisk! Man blir helt glad i kroppen när hon sjunger. Rörd! Det är så många känslor som kommer.’ Sara, Vällingby

"Nu har drömmen blivit verklighet och julen kan fortsätta här på Steninge" säger Carola efter fjolårets succé med utsålda konserter och tv-program innan första ton ens var tagen. Hon fortsätter; "Det är nog kombinationen av den stora slottsladan ute på landet och mina julklassiker som gjorde att det blev en sådan fullträff. Publiken kommer från hela Sverige. Alla vill ha maximal julstämning, även jag. Många trogna fans från både Finland, Norge, England och Tyskland har hittat fram till denna vackra oupptäckta pärla. Det tycker jag är stort och jag är så oerhört tacksam."

Delar ur repertoaren: Himlen i min famn, I denna natt, Go tell it on the mountain, Hej mitt vinterland-medley, Stilla natt mfl.

Få artister i Skandinavien är så genuint förknippad med julen som Carola. ’Jul med CAROLA’ är ett unikt event där både unga & gamla får en stämningsfull julupplevelse som sträcker sig längre än jultiden och in i det nya året.

Fakta på scenen i Slottsladan
Artist: Carola, musikanter, barn och gospelkör.
Stor ljud- & ljusproduktion, förlängd ’scen-tunga’ i mitten av hela parketten.
En mindre ’scen-puck’ mot publikläktaren.
Julrekvisita och hög mysfaktor.
Storbildsskärm finns ej.

Tider
Insläppstid: 45 minuter innan konsertstart
Spellängd: Ca 1h 40 min (utan paus).

Åldersgräns
Ingen åldersgräns. Barn t o m 2 år kan sitta i knä utan biljett. Barn mellan 3-12 år bokar barnbiljett, med 100 kr rabatt på ordinarie pris.

Övrigt
’Klä dig varmt från topp till tå, här blir det julstämning med rocken på’!
Slottsladan är isolerad med en behaglig jultemperatur men vi vill ändå uppmana publiken att ha med sig sina ytterkläder vid stolarna. Garderob finns ej.

Stämningen i vackra Steninge slottspark är oerhört harmonisk med allt den charmiga gamla Stenladan har att erbjuda av hem- och inredningsbutiker, Trädgårdsmästeriet och stor restaurang med fullständiga rättigheter och café. Det finns även ett mindre torg med inomhus-julmarknad.

WC
Vi har tillgång till toaletter på slottsladans framsida på torget.

Rullstolsbiljetter
Rullstolsbiljett bokas via Ticketmaster Contact Center på: 077-170 70 70 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten.

Vid behov av lämning intill konsertplats med rullstol så går det bra att åka så nära Slottsladan det går för att sedan parkera vid handikapp-parkeringen i närheten.


Hitta hit
Adress: Steninge Slottsby, Steninge Slottsväg 141, 195 91 Märsta

BIL
10 MINUTER FRÅN ARLANDA Kör Måbyleden mot Märsta. Efter bron som går över järnvägen tar du vänster mot Märsta Centrum/Valsta. Här passerar du Märsta Centrum och Märsta ishall. Vid rondellen kör du rakt fram mot Valsta och därefter första vänster vid skylt "Steninge Slott".

30 MINUTER FRÅN STOCKHOLM Ta E4:an mot Arlanda och sväng av vid Märsta. Vid Märstarondellen tar du vänster mot Steninge och därefter första vänster vid skylt "Steninge Slott".

30 MINUTER FRÅN UPPSALA E4:an till Eurostop/Arlandastad. Vid Märstarondellen tar du vänster mot Steninge och därefter första vänster vid skylt "Steninge Slott".

KOLLEKTIVTRAFIK
Pendeltåg till Märsta station. Buss 584 mot Steninge slottsby, gå av hållplats Stenladan.


Parkering
Stor bilparkering finns med kort gångavstånd från Slottsladan/konsertplats, ca 100-200 m.
Vid behov av lämning intill konsertplats med rullstol så går det bra att åka så nära Slottsladan det går för att sedan parkera vid handikapp-parkeringen i närheten.


Företagsbokningar
Om ni som företag är intresserad av att göra en större bokning så är ni välkomna att skicka in er bokningsförfrågan till foretag@ticketmaster.se
En reservation får ligga i max 14 dagar.


Säkra dina biljetter på ticketmaster.se https://www.ticketmaster.se/artist/jul-med-carola-biljetter/1001702

Fredag 29 nov kl 19
Lördag 30 nov kl 15
Lördag 30 nov kl 19
Söndag 1 dec kl 14

Fredag 6 dec kl 19
Lördag 7 dec kl 15
Lördag 7 dec kl 19
Söndag 8 dec kl 14

Fredag 13 dec kl 19
Lördag 14 dec kl 15
Lördag 14 dec kl 19
Söndag 15 dec kl 14

Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig till en exklusiv och genuin julupplevelse tillsammans med Carola och hennes julensemble 2019 i Steninge slottsby, nära Arlanda, Sigtuna.

För frågor eller mer information om evenemanget vänligen kontakta info@julmedcarola.se

Instagram: https://www.instagram.com/carolaofficiell/
Facebook: Carola (Official) https://www.facebook.com/carolahaggkvist/